Over ons.

Sidijk, sinds 1978

Met 40 jaar ervaring zijn wij dé partij op het gebied van professionele trampolineparken. Als officiële supplier van de Olympische Spelen ligt onze oorsprong in de topsport. Vanuit onze vestiging in Heerenveen ontwerpen en produceren wij trampolineparken. Hierbij draait het altijd om maatwerk. Om van ieder park de complete springervaring te kunnen garanderen, gaat Sidijk met jou om tafel om zo jouw eigen unieke en onderscheidende trampoline park te creëren.

Inmiddels hebben we al veel verschillende concepten mogen maken voor klanten in onder andere België, ​Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Rusland, Spanje, de Verenigde Emiraten en Zwitserland.
 

Research & Development

De onderdelen waarmee we de trampoline parken bouwen zijn zorgvuldig onderzocht en getest door onze R&D afdeling. Wij werken dan ook alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen waarbij een lange levensduur gegarandeerd is. Zo zijn alle foam paddings gemaakt van een speciaal PVC-doek wat zeer slijtvast is en we maken gebruik van custom-made springveren die hun oorsprong vinden in de Amerikaanse trampolineparken. Dit zijn speciale ‘no-noise’ veren die geen geluid maken bij het springen op de trampolines.

Om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit van onze springdoeken kun je deze video van onze leverancier Ten Cate bekijken.

 

Veiligheid

Als producent met alles onder één dak, heeft Sidijk de volledige controle over het kwaliteits- en veiligheidsniveau. Onze materialen voldoen aan de strengste eisen voor trampolineparken. Wij volgen daarbij de richtlijnen van de Amerikaanse veiligheidsnormen (ASTM).

 

Internationaal installatieteam

Voor de installatie van onze trampolineparken werken wij altijd met dezelfde internationale bouwploeg. Zo houden wij de volledige controle van concept tot oplevering in eigen beheer en kunnen wij de kwaliteit garanderen.

Beschik je over een ruimte én heb je de ambitie om een trampoline park te beginnen? Bel of mail ons vandaag nog. Wij bespreken graag vrijblijvend met jou de mogelijkheden.

Let’s jump together!
Sidijk BV – Trampolineparken
Pluto 1 & 3, 8448 CM Heerenveen
Nederland
logo logo logo logo