Daag je bezoekers uit met onze nieuwe Ninja Obstacle Course!!

Een breed scala aan obstakels daagt iedere ninja, van groot tot klein en in verschillende leeftijden, uit om hun behendigheid, uithoudingsvermogen, kracht, snelheid én coördinatie te testen. De moeilijkheidsgraad kan eenvoudig worden aangepast door het parcours te vereenvoudigen of juist moeilijker te maken door het toevoegen van makkelijke of moeilijke elementen.

Race tegen de klok!
Een systeem met timer daagt ​jouw klanten uit om te strijden voor een persoonlijk record of om in competitie met andere ninjas de hoogste score van de dag, week of maand te behalen.  Dit zorgt ervoor dat mensen terug willen komen om hun record te behouden of om hun scores te verbeteren. Daarnaast kun je de resultaten op jouw social media kanalen plaatsen om andere bezoekers uit te dagen om de scores te verbeteren.

Kids Ninja Course
In onze nieuwe Kids Ninja Courses kunnen nu ook kinderen klimmen als een ninja! De uitdagende Kids Courses bestaan uit diverse obstakels, allemaal gebaseerd op de echte Ninja Warrior Parcoursen. De normale Ninja Obstacle Course vereist veel kracht en is vaak best moeilijk voor kinderen. Onze unieke Kids Ninja Courses zijn een kindvriendelijk alternatief, maar nog steeds vol uitdaging! Ook voor andere leeftijden zijn ze geschikt en perfect om mee te trainen!

​Verwisselbaar en eenvoudig te vernieuwen
​Het is belangrijk om het Ninja parcours in jouw trampoline park aantrekkelijk te houden. Doordat wij gebruik maken van een truss systeem is het makkelijk om verschillende elementen los van elkaar te verwisselen en om nieuwe elementen toe te voegen. Blijf je bezoekers verrassen!

3D designs
Onze focus ligt hoofdzakelijk op maatwerk. Om jouw bezoekers de ultieme ervaring te garanderen, gaan we met jou aan tafel om samen je eigen, unieke en onderscheidende Ninja Course te visualiseren.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen je een brochure sturen met daarin een selectie van onze Ninja Course elementen. Wil je andere elementen? Laat het ons weten en we maken een ontwerp.  Bovendien zijn de kleuren en maten aan te passen aan jouw wensen!

Waarom Sidijk Ninja Obstacle Course?

  • 40 jaar ervaring
  • Maatwerk waarbij een unieke beleving wordt gecreëerd
  • Hoogwaardige materialen
  • Veiligheid
  • Internationaal en ervaren bouwteam
Heb je een vraag? Ik help je graag verder!
T 0566 625 700 - E info@trampolineparken.com
Offerte aanvragen
Let’s battle together!
Sidijk BV – Trampolineparken
Pluto 1 & 3, 8448 CM Heerenveen
Nederland