3D designs.

Maatwerk

Jij als klant vormt het middelpunt van ieder te realiseren Sidijk trampolinepark. Samen met jouw ideeën, onze kennis en ervaring én onze creatieve designers werken we aan het trampoline park dat al jouw verwachtingen overtreft. Bij Sidijk beschikken we over speciale 3D-software waarmee wij jouw ideeën digitaal kunnen visualiseren. Zo wordt ieder idee maatwerk en is het onderscheidend vermogen gewaarborgd. Originaliteit en onderscheid is waar het om draait.

 

Een uniek concept is gegarandeerd succes!

Je eigen specifieke concept bepaalt jouw succes. Het is daarom van belang een complete beleving te creëren die aanspreekt bij de doelgroep en die ze steeds weer verrast. Er zijn verschillende trampoline park zones die voor de nodige uitdaging en afwisseling zorgen. Een sport area met dodgeball en basketball, een free-jump area, slacklines, een high-performance area, een ‘skillz’ area, walk-the-walls, BigAirBags en foam pits zijn onmisbare onderdelen voor jouw trampolinepark.  Maar denk ook aan uitbreidingen met touwladders, een voetbalzone, boksballen, power towers en springattributen als bounceboards die zorgen voor nog een extra dimensie. En een grote trend zijn nu ook de spectaculaire Ninja Obstacle Courses met uitdagende hindernissen. Daarnaast is het mogelijk om het gehele park te voorzien van houten decks, waardoor alles gelijkvloers wordt en het idee van een echt park gecreëerd wordt. Plaats een DJ-booth in het park met hippe muziek, laat spectaculaire graffiti op de muren spuiten en de totale beleving is compleet

 

In onze 3D-ontwerpen nemen wij alle gewenste onderdelen mee zodat precies duidelijk wordt hoe het park eruit gaat zien.

Eén van onze ontwerpen hebben we in een 360 graden viewer gezet. Klik hier en bekijk alle elementen van een Trampolinepark én Ninja Course alsof je er zelf staat!

 

Let’s jump together!
Sidijk BV – Trampolineparken
Pluto 1 & 3, 8448 CM Heerenveen
Nederland
logo logo logo logo